У Харкові п’яний водій пропонував поліцейським 5000 гривень хабаря

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, 26 грудня на вулиці Великій Кільцевій патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Під час спілкування правоохоронці помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження тесту чоловік відмовився. Крім цього, правоохоронці з’ясували, що водій був позбавлений прав на керування транспортним засобом.

У Харкові п’яний водій створив аварійну обстановку та погрожував зброєю

Намагаючись зам’яти інцидент, фігурант запропонував поліцейським хабар у розмірі п’яти тисяч гривень чоловік не реагував на попередження патрульних про кримінальну відповідальність за спробу підкупу посадових осіб і ті викликали слідчо-оперативну групу.

У Харкові копи влаштували погоню за п’яним водієм (Відео)

Стосовно порушника правоохоронці склали протокол за статтею 126 (“керування транспортним засобом без відповідних прав”) та 130 (“керування транспортним засобом у стані сп’яніння”) КУпАП.

Нагадаємо, раніше в селищі Вільча Чугуївського району легковик ВАЗ 2106 збив хлопців 14 і 15 років на узбіччі та поїхав. Поліцейські розшукали авто за межами населеного пункту в посадці. За кермом перебував 65-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Школярів у важкому стані доставили в харківську лікарню невідкладної допомоги. Одного з постраждалих прооперували. Пізніше суд заарештував 65-річного водія на два місяці. Через п’ять днів один зі школярів помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі