У Харкові сталася масова ДТП: трьох постраждалих доставили в лікарню

4 серпня на проспекті Ювілейному, 36 сталася аварія. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області. За попередньою інформацією, близько 11:00 зіткнулися два автомобілі Hyundai та АЗЛК.

Лобове ДТП під Харковом: рятувальникам довелося вирізати двох постраждалих з машини

В результаті ДТП травми отримали водій та двоє пасажирів останнього авто. Для з’ясування всіх обставин аварії на місце інциденту виїжджала слідчо-оперативна група.

ДТП за участю позашляховика й Lexus: один з постраждалих помер у лікарні

Нагадаємо, раніше в Київському районі Харкова сталася ДТП, в результаті якого постраждав 80-річний чоловік. За даними правоохоронців, в 1-му лісопарковому провулку 48-річний водій автомобіля Porsche Cayenne збив пенсіонера. Пішохода забрали медики та доставили в лікарню. Силовики відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху”) і зараз встановлюють всі обставини події.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі