У Харкові стало відомо, де встановлять камери відеоспостереження на дорогах

Депутати харківської міськради підтримали рішення про встановлення камер автоматичної фіксації на дорогах. Їх розмістять по 11 адресах. За підвищення безпеки дорожнього руху проголосували 65 обранців.

Аварія на Сумській: камери зафіксували шлях Lexus від мерії (Відео)

Три камери планують розмістити на Московському проспекті – біля будинків №86А, 102 і 181. Стільки ж приладів фіксації з’явиться на проспекті Науки, але у двох місцях – біля перехрестя з вулицею Культури та поруч зі станцією метро “23 Серпня”. Камери також з’являться на Білгородському шосе, вулицях Героїв Праці, Полтавському Шляху, Сумській, проспектах Ландау та Гагаріна.

photo_2021-07-14_14-40-37.jpg

Рішення про встановлення підтримали представники п’яти фракцій міськради. Шестеро депутатів не голосували, ще семеро (всі з “Партії Шарія”) – утрималися.

Нагадаємо, нещодавно представник цієї політсили зник з місця аварії. ДТП сталося ввечері 9 травня на перехресті Сергіївського спуску та Полтавського шляху. Тоді дорогу не поділили Ford і Audi, поле зіткнення водій “німця” зник з місця аварії. За даними Newsroom, “втікачем” виявився депутат Харківської міськради від “Партії Шарія” Сергій Сирота. Патрульні розшукали чоловіка та вручили йому адміністративні протоколи за порушення правил дорожнього руху й залишення місця аварії.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі