У Харкові стартує всеукраїнський десятиденний ультрапробіг

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Харківської міської ради.

Всеукраїнський ультрапробіг “Сталевий гарт” проходить третій рік поспіль і цього разу він стартує в Харкові. За 10 днів учасники повинні будуть подолати 500 кілометрів. Маршрут спортсменів пройде через Охтирку-Суми-Ромни-Прилуки-Бровари, а фінішують вони в Києві.

Екстремальний відпочинок в Харкові: ТОП-5 способів полоскотати нерви

Як розповіли організатори, початок забігу запланований на 15 серпня. Старт – о 07:00 від Військового інституту танкових військ НТУ “ХПІ” на Полтавському шляху, 192. З метою безпеки протягом усього маршруту спортсменів буде супроводжувати автомобіль. Через кожні п’ять кілометрів для учасників забігу встановлять пункти пиття та прийому спортивного харчування.

Харківські спортсмени завоювали дві золоті нагороди на чемпіонаті України з тайського боксу

Нагадаємо, раніше на Кубку України з важкої атлетики кращий результат показали спортсменки з Харкова. Переможницями стали Каміла Конотоп. У ваговій категорії до 55 кілограмів дівчина змогла підняти в сумі снаряд вагою 199 кілограмів. Марія Гангур у вазі до 59 кілограмів у сумі подолала позначку у 210 кілограмів. Також вона встановила три рекорди України серед жінок до 23 років. Ірина Деха в категорії до 81 кілограма в сумі двоєборства змогла взяти вагу у 240 кілограмів. Вона також встановила три рекорди України серед жінок у своїй категорії.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі