У Харкові у жінки вилучили 14 пакунків з наркотичною речовиною

У Шевченківському районі копи затримали місцеву жительку, у якої при собі виявилися заборонені речовини. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

На кордоні з РФ затримали дві фури з контрабандними запчастинами та пестицидами

Правоохоронці на вулиці помітили жінку, яка змінила напрямок руху при вигляді автомобіля поліцейських. Громадянка викликала підозру у правоохоронців. Під час спілкування з копами жінка нервувала. Через деякий час вона зізналася в тому, що має при собі пакети з наркотичною речовиною для “закладок”.

240469660_3047769732172558_6535975135480240063_n.jpg

 

Заборонений бізнес на коноплях: в Харкові дві жінки налагодили виробництво та продаж канабісу

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Співробітники поліції вилучили у жінки 14 згортків. Речові докази відправили на експертизу.

Нагадаємо, раніше харківські та дніпропетровські силовики викрили контрабандистів, які відправляли наркотики в РФ за допомогою дронів. За даними слідства, двоє чоловіків з Кривого Рогу регулярно приїжджали в один з прикордонних районів Сумської області. Там “товар” фасували та за допомогою безпілотного апарату переправляли в Росію. Під час підготовки чергового “рейсу” силовики затримали фігурантів. У них вилучили п’ять кілограмів марихуани.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі