У Харкові відремонтували балкон на будівлі художнього музею (Фото)

Про це сьогодні повідомила кореспондент Newsroom, зробивши відповідне фото об’єкта на вулиці Дружин Мироносиць,11. На знімку видно, що під відремонтованим балконом все ще знаходиться огорожа у вигляді стрічок.

Обвал балкона в центрі Харкова потрапив на відео

Директор художнього музею Валентина Мизгіна зазначила, що архітектурну споруду на фасаді будівлі відремонтували в останніх числах січня.

Фото: Newsroom

Огорожа з пінобетону: у мерії Харкова заявили, що правильно відновлюють бекетівський балкон

Нагадаємо, 18 лютого 2020 року балкон двоповерхової будівлі виставкового залу художнього музею, який розташований на перехресті вулиць Дружин Мироносиць та Чернишевської, частково обвалився. В результаті інциденту ніхто не постраждав, був пошкоджений лише корпус щитової. Про аварійний стан балкона було відомо заздалегідь і співробітники огородили небезпечне місце стрічкою. Пізніше депутати облради підрахували вартість ремонту. На відновлення балкона планували витратити 234 тисячі гривень. При цьому на ремонт художнього музею заклали три мільйони.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі