У Харкові власника нічного клубу оштрафували на 17 тисяч за роботу під час карантину

Московський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про роботу нічного клубу під час карантинних обмежень. Підприємець повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Городяни розслабилися: в Харкові посилили масковий режим

За даними слідства, чоловік орендував приміщення в грудні 2019 року та відкрив там нічний клуб. Заклад продовжував роботу й в листопаді 2020 року, коли діяльність суб’єктів господарювання була обмежена з 20:00 до 07:00, і в грудні, коли їм дозволили закриватися о 22:00. Аналогічні порушення карантину були зафіксовані в кінці зими 2021 року.

28 лютого поліцейські провели обшук у клубі “Малина”. У приміщенні правоохоронці виявили близько 100 осіб, в тому числі 11 неповнолітніх. Правоохоронці вилучили алкоголь, термінал для розрахунку, ноутбук, два діджейських пульти та прилади для світло-музики.

У Харківській області під час локдауна за порушення карантину оштрафували 18 закладів

В ході розгляду бізнесмен визнав свою провину. За порушення санітарних правил і норм його засудили до штрафу у 17 тисяч гривень. Всі вилучені речі, в тому числі спиртні напої, повернули власнику. Наразі вердикт не набув чинності й може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі