У Харкові водієві стало погано за кермом і авто врізалося в паркан (Фото)

ДТП сталося в Немишлянському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі патрульної поліції Харківської області.

Вранці 19 грудня на перехресті вулиці Морозова та проспекту Героїв Сталінграда сталася аварія. За словами свідків, водій фургона не впорався з керуванням, його автомобіль виїхав з проїжджої частини та протаранив огорожу.

Рятувальники показали наслідки смертельної аварії в Харківській області (Фото)

У поліції розповіли, що за попередньою інформацією, чоловікові, який сидів за кермом фургона, стало погано і він врізався в паркан. Копи, що прибули на місце інциденту, викликали медиків швидкої допомоги й ті доставили водія в лікарню.

У Харкові нетверезий співробітник поліції спровокував дві ДТП

Нагадаємо, раніше в Харкові маршрутка врізалася в причіп з військовою технікою. За словами очевидців, водій автобуса на повороті не помітив машину військових та допустив зіткнення. Екіпаж патрульної поліції, що знаходився на місці подій, повідомив, що в результаті зіткнення ніхто не отримав серйозних травм, у кількох пасажирів були забої, але від госпіталізації вони відмовилися.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі