У Харкові затримали батька та сина, які зберігали партію наркотиків на 650 тисяч гривень

Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області. За даними слідства, двоє чоловіків створили інтернет-магазин з продажу заборонених речовин. “Товар” подільники поширювали за допомогою закладок на території міста й області. Під час чергової “вилазки” фігурантів затримали співробітники поліції.

“Зілля” під чохлом лаштунки: в автомобілі чоловіка знайшли наркотики

Оперативники вилучили у чоловіків 73 пакети з психотропів PVP, два пакети з канабісом і шість таблеток з МDMA. У поліції зазначили, що загальна вартість наркотиків на чорному ринку становить близько 650 тисяч гривень. На момент затримання дилери встигли зробити 15 закладок з PVP.

“Наглядача” з харківського СІЗО підозрюють у збуті наркотиків

4 червня слідчі вручили підозри 44-річному чоловіку та його 21-річному сину за статтею 307 (“незаконне виробництво, зберігання і збут наркотичних засобів”) КК України. Зараз фігуранти знаходяться під вартою. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше в Харкові на одному з промислових підприємств поліцейські в доменних печах спалили близько тонни наркотичних речовин. За інформацією “главку”, вилучені з незаконного обігу нарковмісні рослини, психотропні речовини, прекурсори, понад 100 літрів опію та понад 300 кілограмів канабісу, а також обладнання для їх виготовлення.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі