У Харкові затримали поліцейського, який збирав “данину” з підприємців – прокуратура

Про це повідомив Newsroom прессекретар Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко. За даними слідства, співробітник поліції вимагав у підприємців гроші. За це він обіцяв бізнесменам не перешкоджати торгівлі.

Призначив премії та змусив ділитися: в Харкові поліцейського підозрюють в отриманні хабаря

7 вересня під час отримання чергового траншу в розмірі 22 тисяч гривень силовики затримали правоохоронця. У прокуратурі зазначили, що до цього правоохоронець вже отримав дев’ять тисяч гривень хабаря. 

241193969_10223589507498871_8539468428724466792_n.jpg

Зараз вирішується питання про вручення фігуранту підозри за статтею 368 (“хабар”) КК України, взяття його під варту та відсторонення від займаної посади.

У Харкові п’яний водій пропонував патрульним десять тисяч гривень

Нагадаємо, раніше суддя Харківського апеляційного суду Анатолій Люшня звинуватив адвоката в тиску. Юрист стверджував, що за домовленістю з суддею створив електронний гаманець і поклав туди 20 тисяч доларів. За цю суму адвокат попросив виправдати свого клієнта. Суддя ж заявив, що не знайомий з адвокатом і жодних домовленостей між ними не було. Служитель Феміди звернувся в Генпрокуратуру та Вища рада правосуддя, просить вжити заходів і забезпечити його незалежність як судді.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі