У ХОДА через рік змогли призначити нового голову обласного управління охорони здоров’я

Відповідати за медицину в Харківській області тепер буде Максим Хаустов. Про це Newsroom повідомили в пресслужбі ХОДА.

Згідно з документом, опублікованим на сайті Національного агентства по протидії корупції, торік на посаді декана II медфакультету в Національному медичному університеті новоспечений чиновник отримав 410 тисяч гривень. Його дружина Наталя заробила завдяки підприємництву 318 тисяч гривень. Готівкою подружжя зберігають 1,3 мільйона гривень, 85 тисяч доларів і 5000 євро.

Очолити управлінні охорони здоров’я Харківської області може декан медуніверситету

У графі нерухомості Хаустов вказав квартиру в Харкові на 65,2 квадрата та гараж. Його дружині належить ще одна квартира площею в 31,6 квадратних метрів. У гаражі родини два авто: Toyota Highlander 2019 року випуску належить самому Максиму Хаустова, Kia Ceed 2017 року випуску володіє його дружина. Також у 2012 році Хаустов купив мале судно “Москва-2” 1978 року випуску.

Кучер не зміг звільнити голову обласного управління охорони здоров’я, який керував лікарнею при терористах

Нагадаємо, обласний департамент охорони здоров’я позбувся майже рік тому, коли з посади звільнився Вадим Іванніков. Його призначили на посаду 11 березня, а через дев’ять днів керівник області повідомив про те, що звільнив чиновника. Однак пізніше з’ясувалося, що голова департаменту знаходиться на лікарняному. У зв’язку з цим губернатор скасував своє розпорядження. Після тривалого лікарняного Іванніков все ж покинув свій пост у кінці липня 2020 року.

Коментарі