У мерії поскаржилися на “журналістку”, яка вимагає гроші за виграш тендерів

У Харкові якась “журналістка” вимагає “відкат” за допомогу в отриманні тендерів від мерії. На неї планують подати заяву в прокуратуру. Про це на своїй сторінці написав директор Департаменту з питань інформації та зв’язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

Суд взявся за справу хабарника з міськради

“Вона обдзвонює та списується з харківськими ЗМІ та від імені міськради за відкат у 20 відсотків гарантує виграші в якихось тендерах, що проводяться виконкомом”, — написав чиновник.

За його словами, тендери на висвітлення роботи мерії проводяться на загальних підставах. У зв’язку з цим міськрада звертається до прокуратури із заявою про шахрайство.

1000 за вакцинацію: в Україні знову діють шахраї

Нагадаємо, раніше харківські силовики затримали хлопця, який знайомився в соцмережах від імені дівчини. Він пропонував жертві сходити в кіно, на концерт або в театр, після чого відправляв посилання на фішинговий сайт з продажу онлайн-квитків. Оплачуючи квиток, чоловіки вказували реквізити своїх банківських карт. Після цього шахрай отримував доступ до грошей жертв і всі кошти переказував на свій рахунок.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі