У справі про крадіжку у харківських антикорупціонерів з’явився підозрюваний

Правоохоронці звернулися до Дзержинського районного суду Харкова з клопотанням про затримання підозрюваного у справі про крадіжку офісної техніки. Загальна сума збитків склала 187 тисяч гривень. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

Шахрайки принесли “матеріальну допомогу від Кернеса” та обікрали пенсіонера

Нагадаємо, 25 серпня стало відомо про крадіжку з офісу “Харківського антикорупційного центру”. Здобиччю зловмисника стали ноутбуки та інша офісна техніка, аудіо та відеоапаратура.

Через три місяці правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Вони звернулися до суду з проханням дозволити його затримання та обрати йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Наразі місцезнаходження зловмисника невідоме. Суддя Олексій Шишкін підтримав вимогу силовиків. Термін дії постанови – 12 місяців.

Труна під офісом та сокира у дверях квартири: поліція розслідує погрози правозахиснику

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали нальотчиків на пункт обміну валют. Під час досудового розслідування з’ясувалося, що 20 квітня двоє нальотчиків пограбували пункт обміну валют, розташований на проспекті Героїв Сталінграда. Один зі зловмисників дочекався, коли співробітниця буде закривати двері приміщення, штовхнув її всередину та вдарив в обличчя. Погрожуючи розправою, він забрав гроші з каси. Його спільник в цей час стояв на вулиці. Улов зловмисників склав 1,6 мільйона гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі