У Старому Салтові прощаються з шестирічною Мирославою, у вбивстві якої підозрюють підлітка (Фото)

Зараз біля будинку, де жила дівчинка та підозрюваний 13-річний хлопець, по вулиці Некрасова, 15 зібралися близько пів сотні місцевих жителів, які знали сім’ю. Тут також чергують правоохоронці, які стежать за порядком і медики “швидкої допомоги”. Про це з місця повідомляє кореспондент Newsroom.

photo5197330742705763159.jpg
Фото: Newsroom/Роман Шупенко

Близько полудня експерти в Харкові віддали рідним тіло загиблої дівчинки після проведення необхідних експертиз. Труну з тілом дівчинки доставили в рідне селище. Представники духовенства проведуть обряд відспівування. До будинку також прибули місцеві чиновники.

Під час очікування дідусеві Мирослави стало погано, й медики надали йому допомогу. Тим часом в селищі почалася гроза й злива, однак ніхто не розходиться.

Мати підозрюваного у вбивстві шестирічної розповіла про те, що в той вечір з дітьми був чоловік

Як раніше писав Newsroom, трагедія в Старому Салтові сталася в середу, 28 липня. Шестирічна Мирослава Третяк не повернулася з вечірньої прогулянки. Дівчинку шукали місцеві жителі, волонтери та поліція. Близько опівночі тіло школярки з ознаками насильницької смерті виявили на другому поверсі занедбаного двоповерхової будівлі. Пізніше правоохоронці затримали 13-річного підлітка. За рішенням суду, хлопця на 30 діб помістили в приймальник-розподільник для дітей.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі