Вдарила ножем знайомого та просила викликати швидку: жінці вручили підозру

Трагедія трапилася в Богодухівському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, у Золочеві 19 грудня між 38-річною жінкою та братом її співмешканця сталася сварка, яка переросла у бійку. Під час бійки фігурантка схопила зі столу ніж та вдарила ним 44-річного чоловіка в груди. Після того, що сталося жінка побігла до сусідів, щоб викликати швидку, проте врятувати потерпілого не вдалося — від отриманого поранення чоловік помер у лікарні.

У Харкові грабіжники провезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Під час слідства правоохоронці з’ясували, що фігурантку раніше притягували до кримінальної відповідальності за аналогічною статтею.

Представилися кур’єрами та увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

22 грудня жінці вручили підозру та взяли її під варту. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 15 років до довічного ув’язнення.

Нагадаємо, раніше в Харкові чоловік увірвався в кредитну установу на проспекті Гагаріна та, погрожуючи ножем менеджеру, зажадав віддати всі гроші. Налякана жінка передала фігуранту 7200 гривень, після чого той сів у таксі та зник.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі