Ветеран з Харкова візьме участь в Іграх воїнів у США

Харків’янин Юрій Зекун потрапив в українську національну збірну ветеранів, яка візьме участь у Warrior Games у США. На цих змаганнях країни представляють воїни, які отримали поранення або травми під час бойових дій. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

У Харкові пройшов забіг для ветеранів АТО

В українську команду увійшли 40 ветеранів та чинних військовослужбовців. Юрій Зекун займається відразу декількома видами спорту: гольфом, стрільбою з лука, веслуванням, бігом, велоспортом і волейболом (сидячи).

Ігри воїнів пройдуть у місті Орландо з 12 по 22 вересня. Серед учасників – національні команди США, Австралії, Данії, Нідерландів, Грузії та інших країн. Програма Warrior Games включає 11 видів спорту. Вперше ці ігри провели в США у 2013 році. З повним списком учасників з України можна ознайомитися тут.

“Хочу підбадьорювати людей своїм прикладом”. У Харкові пройшли “Ігри героїв”

Нагадаємо, раніше в місті Куп’янськ Харківської області встановили хрест у пам’ять про місцевих уродженців, загиблих при захисті України в зоні проведення АТО. Монумент з жовтого пісковика був стилізований під козацькі хрести, які розміщували в місцях кровопролитних боїв і на могилах видатних героїв. При цьому вибір матеріалу також не був випадковим – саме цей камінь залягає під верхнім шаром ґрунту в Донецькій і Луганській областях України, тому його нерідко доводиться довбати нашим бійцям під час риття окопів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі