Під Києвом хлопець вдарив брата сокирою через спадщину та звинуватив у всьому батька

У поліцію звернувся сам зловмисник, але представившись вигаданим прізвищем повідомив, що в селі Андріївка недалеко від міста Сквира в Білоцерківському районі батько вдарив свого сина сокирою.

“Поліцейські, що прибули на місце події з’ясували всі обставини. В той день батько спільно з обома синами вживав алкоголь. Згодом старший брат пішов відпочивати, а потерпілий залишився з батьком. Надалі батько також пішов відпочивати, а молодший з родичів вийшов курити. Коли він повертався в будинок, старший брат накинувся на нього з сокирою та завдав чотири удари в область голови, шиї та в спину”, – йдеться в повідомленні.

Слідчі вважають, що конфлікт виник на ґрунті суперечки про спадщину, яку батько вирішив переписати на молодшого сина, оскільки старший страждає алкоголізмом.

“Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. У нього виявили 2.28 проміле алкоголю в організмі. Речовий доказ – сокиру – з місця події поліцейські вилучили. Потерпілий у важкому стані перебуває в лікарні, але стан його стабільний”, – розповіли в поліції.

Йому повідомили про підозру за ч. 3 ст. 15 (“замах на злочин”), ч. 1 ст. 115 (“умисне вбивство”) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, раніше Київський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про смерть чоловіка, який помер після конфлікту на вулиці. Фігурант визнав свою провину.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі