Примушували маленьку доньку зніматися в порнографії: на Дніпропетровщині засудили подружжя

Прокурори у суді довели, що з липня 2019 до січня 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну доньку. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі.

На Хмельниччині засудили педофіла, який розбестив чотирьох дітей

Відволікаючи мобільним телефоном, жінка вчиняла розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото та відеозйомку порнографічного характеру. В подальшому фото та відео вони розповсюджували в інтернеті через месенджер «Telegram».

Під час обшуку вдома у подружжя вилучили фото та відеоматеріали із дитячою порнографією на мобільних телефонах та флеш накопичувачах. Орім цього, було виявлено сліп-пакети з канабісом.

У Харкові чоловіка засудили за розбещення 10-річної дочки

У суді батько та матір свою вину у вчиненні інкримінованих їм кримінальних правопорушень не визнали. Суд визнав чоловіка та жінку винними по трьом статтям Кримінального кодексу: виготовлення, розповсюдження та примушування малолітньої дитини до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення відносно неї розпусних дій, а також незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів. Подружжя засудили до 9 років позбавлення волі.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі