Розстріл військових у Дніпрі: у мережі з’явилося відео інциденту

У мережі з’явилося відео стрілянини на заводі “Південмаш” в Дніпрі. Там військовослужбовець Національної гвардії України Артем Рябчук розстріляв з автомата чотирьох товаришів по службі та ще п’ятьох поранив. Пізніше 20-річний строковик самостійно здався поліції. Відео стрілянини опублікувало видання “Страна”.

У Чорноморську чоловік з пістолетом на спір спалив власний автомобіль

На кадрах видно, що стрілянина почалася раптово: тільки-тільки військові спокійно отримують зброю та боєприпаси в збройовій, як один з них підкидає автомат та починає вогонь. Першими загинули двоє військових у збройовій; поранених стрілок холоднокровно добиває пострілами в голову. Потім розстрілює ще одного солдата, який біжить до зброярі дізнатися, в чому справа. Сам стрілець покинув збройову кімнату.

Пізніше стрілець ще кілька разів повернувся в збройову кімнату — поповнити боєприпаси та взяти ще зброю.

Біля лікарні в Києві чоловік вистрілив собі у скроню — ЗМІ

Нагадаємо, вранці 27 січня військовослужбовець Національної гвардії на території дніпровського Південного машинобудівного заводу відкрив вогонь з автомата. В результаті стрілянини загинули п’ятеро людей — четверо військовослужбовців та цивільна жінка.

Пізніше стало відомо, що в Дніпропетровській області затримали нацгвардійця Артема Рябчука. Саме його підозрюють у розстрілі людей.

Коментарі