Розстріл п’ятьох людей: підозрюваного затримали в передмісті Дніпра

У Дніпропетровській області затримали нацгвардійця Артема Рябчука. Його підозрюють у розстрілі чотирьох товаришів по службі та жінки. Про затримання на своїй сторінці в Facebook повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

Вбивство біля Харківського супермаркету: підозрюваного затримали

Нагадаємо, трагедія сталася сьогодні вночі на території заводу Південмаш. 21-річний боєць Нацгвардії з автомата застрелив начальника варти, його помічника та двох товаришів по службі, а також жінку. Ще п’ятеро людей отримали поранення.

Після цього фігурант зник зі зброєю та патронами. Однак через кілька годин силовики затримали Артема Рябчука в Підгородньому. Як заявив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, хлопцеві загрожуватиме найсуворіше покарання. Разом з тим, силовики будуть встановлювати причину трагедії, а також як військовослужбовець пройшов медичну комісію.

Мисливець застрелив знайомого, прийнявши його за зайця: суд виніс вирок

Нагадаємо, раніше Дергачівський районний суд Харківської області повторно виніс вирок військовослужбовцю, який застрелив одного товариша по службі та поранив іншого. Уродженець Вінницької області заявив командиру, що якщо той покине ряди ЗСУ раніше – то може застрелити його, проте в іншому випадку солдат пообіцяв вбити не тільки чоловіка, але і його дітей. Потім він вдарив жертву ножем та добив з автомата. Фігуранта відправили за ґрати на 15 років.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі