Володимир Кличко може стати наступним мером Києва – ЗМІ

Якщо діючий мер Києва, в минулому — відомий боксер Віталій Кличко виставить свою кандидатуру на пост президента і виграє вибори, його наступником на посаді Київського міського голови може стати його брат, Володимир, повідомляє “Телеграф” з посиланням на джерело в партії Кличка “Удар”.

Ексміністр МВС з Харкова пригрозив “повстанням поліцейських”

“Кличко старший буде йти в президенти, але щоб не втратити Київ, йому тут потрібна своя людина. Спочатку Віталій розглядав близького собі Володимира Бондаренка, для нього навіть шукали піар-команду. Але потім відмовилися від цієї ідеї. Він не харизматичний. І у нього був скандал з дипломом. У команді вирішили, що таким кандидатом може стати брат Віталія — Володимир. Переговори про це вже давно ведуться”, — розповіло джерело виданню.

НАБУ опублікувало відеозапис розмови депутата від “Слуг народу”, якого спіймали на хабарі в півмільйона гривень (Відео)

При цьому сам Володимир такі плани взагалі не коментує, кажучи, що він не політик. Однак ЗМІ сходяться в тому, що політичну кар’єру він вже почав — так, раніше Володимир Кличко публічно вступив в територіальну оборону Києва, що багатьма було сприйнято якраз як початок його публічної політичної діяльності.

Нагадаємо, раніше видання “Українська правда” оприлюднило відео, на якому нардеп Олександр Трухін після ДТП намагається “домовитися” з патрульним Сергієм Петриком. Парламентарій пропонував відпустити його “тихенько в ліс” та “порішати” з міністром МВС Денисом Монастирським. Він також заявив, що може віддати сумку зі 150-ма тисячами. Після скандалу Трухіна виключили з фракції.

Коментарі