У Харкові зіткнулися три машини: від удару Dacia перекинулася на бік (Відео)

У Харкові аварія за участю трьох автомобілів потрапила на записи з камер відеоспостереження. Відео зіткнення було опубліковано в міському Telegram-каналі ХС.

У Харкові в ДТП постраждала 18-річна дівчина

“Водії Audi та Renault так і не змогли розібратися хто ж з них повинен був проїхати перехрестя першим”, – повідомили очевидці події.

У пресслужбі обласного управління патрульної поліції підтвердили інформацію про ДТП, але уточнили марку другої машини. За даними поліції, на перехресті зіткнулися Audi та Dacia. Після удару “німець” продовжив рух і врізався в ВАЗ-2109. А ось Dacia вилетіла на узбіччя та перекинулася на бік. Її водія забрала бригада швидкої допомоги й доставила в лікарню. Обставини того, що сталося встановлює слідчо-оперативна група.

 

 

 

Нагадаємо, раніше на харківській окружній перекинувся Lexus. Водія затиснуло між кермом і сидінням і він не зміг самостійно вибратися з понівеченого авто. На місце події прибули рятувальники 6-ї пожежно-рятувальної частини та курсанти Національного університету цивільного захисту України на автомобілях САРМ. За допомогою спецінструментів водія розблокували. Постраждалого 60-річного чоловіка бригада швидкої допомоги доставила до міської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі