«Батальон Дубай»: в ОАЕ втекли кілька депутатів від ОПЗЖ, а на пляжі помітили Тимошенко

Народний депутат, лідерка партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко початок нового року провела в Дубаї (ОАЕ). Про це йдеться у розслідуванні журналіста «Української правди» Михайла Ткача «Батальйон Дубай». Хто ховається в Перській затоці».

Юлію Тимошенко та її чоловіка з онуками побачили на віллі п’ятизіркового готеля “Kempinski” на насипному острові Палм-Джумейра. Щойно вона помітила увагу до себе, одразу ж залишила пляж. За інформацією джерел «УП», через п’ять днів після цього депутатка повернулась до Києва. Повідомляється, що її родина переїхала до Дубаю ще до початку повномасштабного вторгнення РФ.

Porsche, на якому катався по Ніцці колишній чиновник харківської мерії, виставили на продаж за 4 мільйони гривень

Також у Дубаї помітили депутатів від забороненої проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя»: Суто Мамояна, Вадима Столара, Наталію Королевську та її чоловіка Юрія Солода.

Як повідомили джерела «УП» в дипломатичних колах, нещодавно Столар оформив водійське посвідчення Еміратів, на що мають право лише резиденти цієї країни.

За наявною інформацією, Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод придбали нерухомості в Дубаї на понад 10 мільйонів доларів. Біля ресторану помітили старшого сина подружжя, депутата Краматорської міськради Ростислава Солода.

Депутати від ОПЗЖ: хто з харків’ян відсиджується під час війни у Монако (Відео)

Також апартаментами в Дубаї володіють екснардеп, президент корпорації «Мотор Січ» В’ячеслав Богуслаєв із сином. Нагадаємо, що Богуслаєва-старшого затримали за підозрою в роботі на РФ.

Крм того, за даними джерел «УП», в Дубаї постійно проживає олігарх Валерій Хорошковський.

«У Дубаї українські ВІПи почуваються захищено, бо в ЄС діє фінансовий моніторинг, а під пальмами ОАЕ ніхто не запитує, звідки гроші», – зазначив автор розслідування.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі