Гучне затримання в центрі Харкова: банда постане перед судом

На лаві підсудних опинилися четверо чоловіків. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП.

Нагадаємо, 19 лютого двох фігурантів за сприяння спецпідрозділам затримали на вулиці Квітки-Основ’яненка, ще двох – за місцем їх проживання. За версією слідства, чоловіки виконували замовні злочини. Зокрема, їх підозрюють у підпалі машини прикордонника та спробах вибити з бізнесмена $2000 вигаданого боргу.

Організатором банди виявився 45-річний раніше судимий житель області, одним з його подільників – 28-річний експравоохоронець. Трьох фігурантів підозрюють у вимаганні та знищення майна співробітника силового відомства. Ватажкові додатково закидають поширення злочинного впливу та псування майна. Матеріали справи передані до суду. Чоловікам може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Банду здирників, затриманих у центрі Харкова, відправили в СІЗО

Нагадаємо, раніше співробітники СБУ затримали членів злочинного угруповання Вадима Казарцева на прізвисько “Князь“. За інформацією відомства, банда займалася вимаганням, рейдерством і навмисними вбивствами в Харківській, Дніпропетровській і Полтавській областях. Члени угруповання, серед яких були колишні силовики, мали значний вплив на представників місцевої влади. Силовики провели 27 обшуків та вилучили 11 мільйонів гривень.

Коментарі