Харківський зоопарк планує витратити на буклети про тварин мільйон гривень

Комунальна організація “Харківський зоологічний парк” оголосила тендер на виготовлення буклетів про тварин. Відповідний конкурс 19 жовтня опублікували на порталі електронних закупівель Prozorro.

За умовами договору підрядник за 1,08 мільйона гривень повинен надати 900 тисяч буклетів. За допомогою друкованої продукції керівництво зоопарку планує “інформувати відвідувачів про природно-заповідний фонд, демонструвати різноманітність тваринного світу і виховувати потребу спілкування з природою”.

Ціна піару: що могло з’явитися в Харкові замість дорогих туалетів і парків

Буклет Kharkiv ZOO повинен бути формату А3, повноколірний, з чотирма загинами всередину. Розмір: 148 × 107 міліметрів у згорнутому вигляді і 420 × 320 – у розгорнутому. В описі тендера також сказано, що матеріал, на якому буде надрукований буклет, повинен відповідати екологічним стандартам ДСТУ ISO 14024. Надати замовнику буклети підрядник повинен до 31 грудня 2021 року.

У Харкові відвідувач зоопарку посадив маленьких дітей на огорожу вольєра з ведмедями (Фото)

Нагадаємо, раніше в зоопарку поскаржилися на поширення фальшивих запрошень. На підприємстві заявили, що це спланована акція. На думку співробітників КП, люди з фейковими запрошеннями приходять на екскурсію, але їх, природно, не пропускають, що викликає у них гостру реакцію і, як наслідок, створює негативний фон навколо роботи зоопарку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі