Харків’янка задушила дворічну дитину та намагалася накласти на себе руки – соцмережі

У Харкові правоохоронці розслідують обставини трагедії, що трапилася на вулиці Академіка Павлова, 132 в. Раніше в соціальних мережах з’явилася історія про вбивство дитини. Подробиці були опубліковані в Telegram-каналі “Труха”.

У Харківській області собака загризла чотирирічну дитину

“Сьогодні вночі матуся задушила свого дворічного сина та вистрибнула у вікно з четвертого поверху”, – стверджували користувачі соцмереж.

За їхніми даними, жінка залишилася жива та знаходиться в лікарні швидкої та невідкладної допомоги під наркозом. У поліції поки не коментують цю інформацію.

Як повідомляють джерела Newsroom, постраждала М. дійсно знаходиться в лікарні під охороною. У неї діагностували перелом таза та ребер, пацієнтку вивели з шокового стану.

Задушила мати через постійні докори: суд виніс вирок прийомній доньці

Нагадаємо, влітку минулого року в Харкові сталася схожа трагедія. Жінка задушила свого 10-річного сина, після чого розкрила собі вени. Мешканка провулка Тбіліського залишила передсмертну записку, проте її зміст у поліції так і не розкрили. Як розповіли сусіди харків’янки, жінка завжди поводилася адекватно, спиртним не зловживала. Вона часто брала гроші в борг, але завжди їх повертала. Приблизно за пів року до того, що сталося ситуація змінилася: харків’янка впала в депресію через кредити, які не могла повернути.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі