Кинув гранату в натовп: підозрюваного харків’янина взяли під варту

Фігуранту загрожує довічне тюремне ув’язнення. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

Червонозаводський суд Харкова відправив 29-річного харків’янина під варту на 60 діб без права внесення застави. Чоловіка підозрюють у замаху на вбивство за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Кинув гранату в таксі: підозрюваний постане перед судом

За інформацією поліції, у 29-річного харків’янина стався конфлікт з компанією молодих людей. Пропустивши два удари в обличчя, чоловік дістав з кишені гранату РГД-5 і підірвав її. В результаті п’ятеро людей у ​​віці від 16 до 33 років отримали травми різного ступеня тяжкості, всі вони були доставлені в лікарні міста.

Під Харковом місцевим активістам кинули в будинок гранату та підпалили дві машини

Нагадаємо, раніше харків’янин закидав квартиру колишньої дружини бойовими гранатами. Два боєприпаси потрапили в кімнату та кухню, а третій вибухнув у нього в руках. У результаті чоловік втратив кисть лівої руки, а також, отримав множинні осколкові поранення живота та кінцівок. Йому вручили підозру за статтею 115 (“умисне вбивство”) КК України.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі