Облив бензином та намагався підпалити: у Харкові хлопець жорстоко помстився дівчині за розставання

У Харкові заарештували 28-річного хлопця, який мало не вбив свою колишню кохану. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У Київській області чоловік забив до смерті вагітну дружину (Відео)

Три дні тому харків’янин прийшов у магазин по вулиці Бучми на Салтівці, де працює продавщицею його колишня 23-річна дівчина. Незадовго до цього вона вирішила розірвати стосунки з молодою людиною. Хлопець попросив продати йому сигарети, і коли продавщиця підійшла до нього ближче, облив її легкозаймистою рідиною. Потім підпалив папірці, які приніс з собою, і став їх кидати в колишню кохану. Дівчині вдалося сховатися за стійкою з товаром, і тоді хлопець підпалив пакет, що лежав на підлозі. Прилавок загорівся, в торговому павільйоні почалася пожежа, і зловмисник покинув місце події. Продавщиця встигла вибігти на вулицю і звернулася за допомогою до перехожого, який викликав пожежників. Полум’я вдалося швидко загасити.

Хотів обійняти дружину та отримав удар ножем у печінку: суд виніс вирок

Того ж дня зловмисника затримали правоохоронці. За замах на умисне вбивство та пошкодження майна шляхом підпалу харків’янину загрожує від 10 до 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше суд засудив жителя Первомайського Харківської області до 10 років позбавлення волі за жорстоке вбивство дружини. Чоловік посварився з жінкою, після чого приніс з гаража бензин, облив її та підпалив. Від отриманих травм дружина фігуранта померла в лікарні швидкої та невідкладної допомоги. На суді чоловік повністю визнав свою провину.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі