Смертельна аварія в Харкові: 16-річний водій відмовився здавати кров на аналіз

Микола Харківський, якому пред’явили звинувачення за фактом порушення ПДР, яке спричинило смерть, відмовився здавати кров на аналіз. Про це повідомив один з представників сім’ї загиблого водія Ігор Черняк.

Адвокат повідомив, що неповнолітній водій, який того вечора сів за кермо Infinity, скористався своїм правом, проте слідчі не звернулися до суду, щоб зобов’язати його здати кров.

“Саме аналіз крові може повністю виключити відсутність в організмі будь-яких речовин, які прямо впливають на кваліфікацію злочину. Іншими словами, проведений аналіз сечі виключає багато, але далеко не все!”- зазначив юрист.

Також Черняк запевнив, що слідчі зібрали докази, що підтверджують, що за кермом машини перебував саме Микола Харківський.

Опублікували відео з салону Infinity за кілька хвилин до смертельної аварії

Як писав Newsroom, захисниця хлопця Інна Данилова розповіла, що він не пам’ятає, чи сідав за кермо авто. За її словами, близько тижня тому його мати купила собі старий Infinity і відігнала машину на СТО. Сама жінка поїхала до Німеччини, звідки повинна повернутися лише цього тижня. Данилова каже, що жінка попросила одного з друзів Миколи пригнати авто зі станції техобслуговування, коли його полагодять, оскільки у самого підлітка водійського посвідчення немає.

“Мажори-вбивці”: як у Харкові судять учасників смертельних ДТП

Нагадаємо, в результаті зіткнення двох легковиків на перетині проспекту Гагаріна і Героїв Сталінграда загинув 58-річний чоловік. Ще троє підлітків з травмами та переломами зараз знаходяться в лікарні. За підозрою в порушенні ПДР правоохоронці затримали 16-річного Миколу Харківського.

Коментарі