У Харківській області суддя поскаржився на вимагання від імені лейтенанта поліції

Вища рада правосуддя отримала скаргу від судді з Харківської області. Зіновій Гуменний заявив про вимагання. Про це повідомляється на сайті ВРП.

ТОП-7 найбагатших харківських суддів

За словами голови Чугуївського міського суду, він отримав поштою лист від старшого лейтенанта поліції. У документі, датованому ще 25 грудня, була вимога про грошову винагороду. За це правоохоронець обіцяв не розслідувати злочин, нібито вчинений родичем судді.

Зіновій Гуменний заявив про втручання у свою діяльність. Служитель Феміди зажадав від Вищої ради правосуддя та Генпрокуратури вжити необхідних заходів.

Харківській судді, підозрюваній в отриманні хабаря, загрожує звільнення

Нагадаємо, в Харківській області судді надіслали конверт із запискою та грошима. За її словами, документ надійшов від імені адвоката, а всередині лежали 50 гривень. Записка свідчила, що в разі “правильного рішення” служниця Феміди може розраховувати ще на 15 тисяч в національній валюті.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі