У Харкові розслідують розтрату при реконструкції зоопарку

Харківські правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 191 КК України (“розтрата або привласнення майна за попередньою змовою групою осіб”). Розслідування стосується витрат при реконструкції міського зоопарку. Про це в своєму Telegram-каналі написала депутат міськради і кандидат в мери Аліна Мустафаєва.

Ціна піару: що могло з’явитися в Харкові замість дорогих туалетів і парків

У документі йдеться про те, що посадові особи КП могли заволодіти бюджетними грошима за попередньою змовою з підрядниками. Як стало відомо, кримінальне провадження було відкрито ще 17 вересня, зараз йде розслідування. У пресслужбі обласної прокуратури підтвердили цей факт, однак відмовилися розкривати подробиці справи.

У харківському зоопарку показали, як виглядають нові вольєри за 59 мільйонів гривень

Нагадаємо, раніше в харківському зоопарку відкрили вольєр зі ставком і водоспадом. З 13 вересня у звіринці починає свою роботу вольєр з басейном загальною площею 2500 квадратних метрів. У ньому оселилися пелікани і баклани. До цього приміщення для птахів було втричі меншим. Тепер вихованці обживаються на новому місці, де вже підготовлені металеві каркаси для створення майбутніх гнізд. Годують їх кількою, бичком, путасу і хеком. Всього на новому місці будуть жити вісім пеліканів і 11 бакланів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі