В одному з районів Харкова піротехніки виявили арсенал боєприпасів (Фото)

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. 12 жовтня співробітники Міжрегіонального центру гуманітарного розмінування і швидкого реагування в лісосмузі біля села Жихор виявили 143 мінометних міни калібром 81 міліметр.

У Харкові силовики затримали військовослужбовця, підозрюваного в торгівлі зброєю

Боєприпаси часів Другої світової війни розмінували, вивезли на спецполігон і знищили. Жертв і постраждалих в результаті Н немає.

131021-3.jpg

 

У Харківській області чоловік розгулював по залізничній станції з боєприпасами

Нагадаємо, житель Первомайського району Харківської області в своєму гаражі зберігав арсенал боєприпасів. Про це повідомили в пресслужбі “главку”. За інформацією відомства, після сигналу в поліцію за місцем проживання фігуранта провели обшук. Силовики знайшли понад 100 гільз, 25 набоїв калібру 45 мм, 2 снаряди калібру 40 мм, 77 куль і близько 100 грамів пороху. Вилучене направили на експертизу.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі