Вдарив перехожого ножем та пограбував: поліція затримала підозрюваного

Інцидент стався в місті Первомайський Харківської області. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

За даними слідства, 26 січня близько 02:48 на вулиці Кільцевій на 51-річного перехожого напав чоловік. Незнайомець кілька разів вдарив потерпілого ножем в груди та шию, відібрав мобільний телефон та зник.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. По гарячих слідах поліцейським вдалося розшукати підозрюваного. Ним виявився 46-річний безробітний житель Лозівського району. Під час затримання правоохоронці вилучили речові докази.

У Харкові грабіжники провезли жертву на капоті авто та вдарили ножем (Відео)

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Фігуранту вручили підозру за статтею 187 (“розбій”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Наразі чоловік перебуває під вартою, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Представилися кур’єрами та увірвалися у квартиру: двох харків’ян підозрюють у розбійному нападі

Нагадаємо, раніше в Харкові засудили липового комунальника, який грабував жінок. У 2019 році раніше судимий житель Києва, представився співробітником ЖЕКу та пробрався в одну з квартир у Харкові. Після цього зловмисник зв’язав господиню, замкнув її у ванній кімнаті, а з собою забрав цінності та кредитну картку.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі