Водія позашляховика, який збив та протягнув підлітків по асфальту, судитимуть

Харківські силовики направили до суду обвинувальний акт у справі про ДТП на проспекті Науки. Водієві загрожує позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

У центрі Харкова BMW зіткнувся з машиною швидкої допомоги: постраждав лікар

Нагадаємо, аварія сталася 11 листопада минулого року. Водій Toyota Land Cruiser збив двох 13-річних школярів, які переходили дорогу на зелений сигнал світлофора. У момент ДТП чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Суд відправив 34-річного Дмитра Лисенка в СІЗО з правом внесення застави в три мільйони гривень. Однак нещодавно кваліфікація статті була змінена, а водія відпустили під домашній арешт.

Фото: пресслужба прокуратури

Тепер чоловікові інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило отримання тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Йому може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Також фігуранта можуть позбавити водійських прав на термін до п’яти років.

Збив дитину та протягнув по дорозі: суд виніс вирок винуватцю смертельної ДТП

Нагадаємо, раніше Вовчанський районний суд Харківської області виніс вирок водієві кросовера, який збив малолітню дівчинку поруч із зеброю. Під час судового розгляду чоловік не визнав свою провину. За словами водія, школярка вибігла з-за автобуса, що стояв на зустрічній смузі, і він не зміг уникнути зіткнення. Суд вирішив обмежитися штрафом у 8500 гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі