У Бердянську дівчинку обманом виманили на вулицю, щоб побити та зняти відео з приниженнями

У Бердянську кілька дівчат, які раніше мали проблеми з законом, виманили на вулицю та побили 13-річну дівчинку. Про це її мати розповіла місцевому порталу “ПРО.Бердянськ”.

Інцидент стався ще 13 лютого. Кілька дівчат у віці від 16 до 20 років прийшли “розбиратися” до 13-річної жительки міста. Вони виманили її на вулицю, нібито “поговорити”.

Бійка дівчаток-підлітків у Запоріжжі: суд залишив школярку в СІЗО до лютого

“Одразу скажу, що дівчат били мою дочку було кілька, одній з них 16, інший – 20 років. Вони не просто били її, а намагалися принизити, змушуючи ставати на коліна та просити вибачення під вигаданим приводом. Також знайшлася така мерзота, яка стояла осторонь і все знімала на мобільний телефон. До цього всього, додалася і байдужість перехожих: у момент бійки було світло люди бачили, як мою дочку тягають за волосся, але не намагалися зупинити це знущання” — розповіла журналістам жінка.

Батькам побитих у Запоріжжі школярок погрожують та вимагають забрати заяви

Тепер мати побитої побоюється, що її дочці почнуть погрожувати та переслідувати її. Також вона вимагає, щоб всі учасниці побиття, в тому числі та, яка знімала все на телефон, понесли покарання.

Поліція Бердянська на цей час проводить розслідування інциденту.

Бійка дівчаток-підлітків у Запоріжжі: проти батьків побитої дівчини відкрили кримінальну справу на підставі коментаря у соцмережі

Нагадаємо, ще наприкінці листопада 2021 року Запоріжжя відзначилося кричущим випадком шкільного булінгу та побиття. У Шевченськівському районі постраждали три неповнолітні дівчинки — інші школярки побили їх на стадіоні місцевої школи. При цьому поліція відмовлялася відкривати справу та почала провадження тільки після того, як 6 грудня 2021 року в мережу потрапили відео побиття. Вже 7 грудня 2021 року винуватицям було оголошено про підозру одразу за двома статтями КК України.

Коментарі