У Києві чоловік отримав термін за загрозу вбивством у соцмережі

У Києві до року тюремного ув’язнення з випробувальним терміном на рік засудили чоловіка, який у соціальній мережі пригрозив вбити суддю.

У центрі Києва знову сталася стрілянина та бійка, є постраждалі (Відео)

Як повідомляє Деснянська районна прокуратура, чоловік програв у суді справу проти київського міського центру зайнятості — КМЦЗ вимагав стягнути з 51-річного киянина гроші. Суд став на бік центру зайнятості, чоловік з рішенням суду не погодився. Вирішивши помститися судді, він надіслав їй в соцмережі Facebook в особисті повідомлення загрозу вбити її.

В Україні спіймали групу, яка готувала масові заворушення (Відео)

Правоохоронці провели обшуки в будинку киянина та вилучили техніку, з якою він писав повідомлення судді. Заявляється, що сам підсудний розкаявся у скоєному.

“Вироком Дніпровського районного суду м. Києва обвинуваченого визнано винним у скоєному та призначив покарання у вигляді 1 року позбавлення волі із застосуванням ст. 75 КК України, встановлено випробувальний термін 1 рік” — сказано в повідомленні.

Поліція перевіряє всі версії загибелі українського боксера Вірчіса

Нагадаємо, ми писали про те, що в Києві біля головної будівлі Служби безпеки України вдень 25 січня сталася стрілянина. Очевидці повідомили про те, що стріляли біля обмінного валютного пункту навпроти штаб-квартири держбезпеки. Пізніше стало відомо, що вогонь у повітря вів охоронець пункту обміну валют.

Коментарі