Невакцинованих пасажирів не пустили на потяги до Харкова

21 жовтня співробітники “Укрзалізниці” не пустили в поїзди, що прямують до Харкова, 15 пасажирів. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі підприємства.

Причиною відмови стала відсутність у пасажирів негативного тесту на коронавірус, ваучера або документа, що підтверджує отримання хоча б одного щеплення від COVID-19.

У Харкові чиновники “Укрзалізниці” кілька років нараховували зарплату неіснуючим працівникам

Так, на поїзд “Ужгород-Харків” не пустили шістьох пасажирів, “Миколаїв-Харків” – трьох, “Київ-Харків” – шістьох людей. У пресслужбі компанії також відзначили, що через скандали на пероні співробітникам залізниці доводилося двічі викликати поліцію.

“Укрзалізниця” і “Електроважмаш” домовилися про співпрацю для оновлення рухомого складу залізниць

Нагадаємо, у 2019 році міністр інфраструктури В’ячеслав Криклій говорив про плани віддати в концесію Харківський залізничний вокзал. Тоді представник Кабміну говорив про необхідність провести перезавантаження “Укртрансбезпеки” і “Укрзалізниці”. Зокрема, окреме майно останньої планували продати і передати в оренду.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі