198 тисяч на тренінг від школи танців: Харківська міськрада скасувала закупівлю управління іміджевих проєктів

Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міськради cкасувало закупівлю на суму 198 тис. грн., які планували витратити на проведення навчальної програми для підприємців креативних індустрій “Бізнес в умовах воєнного стану”. Про це повідомили в “Харківському антикорупційному центрі”, посилаючись на систему публічних закупівель “Prozorro”.

Закупівлю відмінили у зв’язку з відсутністю подальшої потреби. Раніше планувалась програма на 40 осіб, яка включала 9 занять по 2 години кожне для підприємців зі сфери креативних індустрій. 

Договір планували укласти з ТОВ “Allstars”. Саме з цією фірмою управління раніше уклало договір на 394 000 грн. на проведення фестивалю “Незламний DANCE”.

Скандальний проєкт забудови Саржиного Яру: забудовник заперечує причетність, — ХАЦ

Нагадаємо, після розслідування ХАЦ у міськраді був призначений позаплановий внутрішній аудит іміджевого управління. За результатами перевірки мер Ігор Терехов пообіцяв, що на найближчій сесії міськради буде прийняте рішення про ліквідацію управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Начальника управління Вікторію Грецьку-Миргородську відсторонили від виконання службових обов’язків. Протокол про відміну закупівлі підписала, до речі, не Вікторія Грецька-Миргородська, а заступник начальника відділу проведення іміджевих заходів Управління – Бутинець Д.О.

Після початку повномасштабного російського вторгнення в Україну управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів уклало договорів на загальну суму 6,6 млн грн. Бюджетні гроші витрачали на проведення семінарів, тренінгів, навчальних програм, впровадження інноваційних проєктів та закупівлю сувенірів. Зокрема, купували кепки по 800-850 грн., світшоти по 1250-1500 грн., блокноти – по 650 грн. і Powerbank – по 1600 грн. 464 000 гривень заплатили за впровадження та супровід інноваційних проєктів щодо роботи з графікою та зображеннями в проєкті NFT, а 394 000 гривень – за організацію танцювального фестивалю “Незламний Dance”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии